Webbplatsnyheter

Veckans info!

Veckans info!

by Maria Landälv -
Number of replies: 0

Hej alla studenter!
Va roligt det var att träffa er i veckan som gått. Nu är terminen igång på riktigt och vi ser fram emot en givande höst!
Som regel skickas ett sådant här mail utvarje fredag med info som rör er studenter.

Byta från distans till campus
Vi har förstått att flera studenter vill byta från distans- till campusstudier. Är du en av dem måste du höra av dig snarast, allra senast tisdag 30 augusti. Maila administration@johannelund.nu

För er som vill byta kurs
Det går bra att byta kurs till och med 4 september. OBS! att närvaroregistreringen av dig som student kommer att ske löpande/så snart som möjligt. Så för dig som byter kurs kan det ske en eventuell fördröjning hos CSN.  

Schema
Era detaljerade scheman hittar ni på Moodle och även på den fysiska anslagstavlan på Johannelund. Det är det som gäller så håll koll på det!

Hämta ut tagg
Du som inte har hämtat ut din tagg till skolan, kan göra det i expeditionen. Kostnaden är 60 kr som man swishar.

Om du blir sjuk
Som student måste du alltid anmäla sig till Försäkringskassan om du blir sjuk. Sjukanmälan ska göras så snabbt som möjligt, helst redan första dagen du är sjuk. Studenten ska också skicka läkarintyg till högskoleadministratören (vid långvarigare sjukdom).
https://www.csn.se/om-nagot-hander-eller-andras/sjuk.html 

En rum ledigt på studenthemmet

Just nu finns ett singelrum ledigt på studenthemmet. Först till kvarn gäller. Anmäla ditt intresse genom att maila till studenthemmet@efs.nu

Länkar till litteratur...
Här hittar du "Länkar till hjälp för att få tag på litteratur" 

Bokcirkel i Lötenkyrkan (inbjudan till studenter)
I höst anordnar Lötenkyrkan bokcirkel om Peter Halldorfs "Därför sörjer jorden". Vi träffas i Lötenkyrkan vid tre tillfällen: 15 september, 6 oktober och 27 oktober kl 19.00 - 20.30. För frågor och anmälan: Mejla cirkelledaren malina.abrahamsson@gmail.com.
Cirkeln kostar ingenting men man ordnar boken på egen hand. Tanken är att man läser en liten bit ur boken till varje träff och sedan diskuterar på träffen. Varmt välkommen att vara med!

Trevlig helg!
/Maria Landälv
Kommunikatör